NyhederNyheder

Borgmesterkontoret rykker til Havdrup Idrætscenter

Borgmester Emil Blücher rykker kontoret til Havdrup Idrætscenter tre dage i uge 32, hvor det både er muligt at invitere borgmesteren ud at se på byen, og hvor borgerne også er velkomne til at kigge forbi til en uformel snak om stort og småt.

Er der noget, du gerne vil tale med borgmesteren om, eller har du blot lyst til at hilse på manden bag borgmesterposten eller vise ham noget i byen? Så kan du møde op i Havdrup Idrætscenter tirsdag, onsdag eller torsdag i uge 32, hvor borgmester Emil Blücher rykker ud af borgmesterkontoret på Solrød Rådhus og ind i et kontor i Havdrup Idrætscenter.

Det vil sige, at de møder, som borgmesteren afholde de tre dage, finder sted i det midlertidige borgmesterkontor, og i ledige stunder er det både muligt at møde op og tale med borgmesteren eller invitere ham en tur ud i byen.

”Jeg glæder mig til at se og høre om de lokale ting, der optager borgerne i Havdrup, og hvis der er noget, man som forening eller borger gerne vil vise mig, så tager jeg gerne en tur med ud i Havdrup,” siger borgmester Emil Blücher.  

Uformel snak – ikke sagsbehandling

Det midlertidige borgmesterkontor ligger lige til venstre, når man går ind ad hovedindgangen til Havdrup Idrætscenter. Her kan man som borger møde op og se, om borgemesteren er på kontoret. Man kommer til efter ”først til mølle-princippet” i nedenstående tidsintervaller.  

Vær opmærksom på, at der er tale om en uformel snak af ca. 15 minutters varighed, som der ikke bliver taget referat af. Det vil også sige, at det ikke er muligt at drøfte konkret sagsbehandling. Har du brug for en personlig samtale om en konkret sag, skal du bestille en tid.

Du kan evt. skrive til borgmester Emil Blücher på borgmester@solrod.dk, hvis du vil invitere ham ud at se på noget i byen eller skrive en sms til ham på tlf. 51344231.

Kontortider for det midlertidige borgmesterkontor i Havdrup Idrætscenter

Tirsdag 6. august

kl. 8-13.30 og igen kl. 16-18

Onsdag den 7. august

kl. 9-17

Torsdag den 8. august

kl. 11-17