NyhederNyheder

Solrød Kommune har fundet centerchefen til det nye Center for Skoler og Dagtilbud

Den nye centerchef i Center for Skoler og Dagtilbud hedder fra 1. marts 2024 Maja Wirenfeldt Vad Pedersen.

Med forårets komme blæser der også nye vinde på ledelsesniveauet i Solrød Kommune. Det er det nye Center for Skoler og Dagtilbud, som pr. 1. marts 2024 får ny centerchef. Her tiltræder Maja Wirenfeldt Vad Pedersen.

Maja Wirenfeldt Vad Pedersen er valgt ud af et meget kompetent ansøgerfelt på 32 ansøgere, og derfor er direktør Dorte Saabye også overbevist om, at Maja Wirenfeldt Vad Pedersen har evnerne til at stå i spidsen for Solrød Kommunes Center for Skoler og Dagtilbud.

”Maja imponerede os under vores ansættelsessamtaler med en stor viden på det pædagogiske område og om offentlig ledelse generelt. Hun har samtidig en lang erfaring med at arbejde i den kommunale verden og som chef, hvilket gør hende til den helt rigtige kandidat for os. Jeg glæder mig derfor til samarbejdet med Maja og over, at vi nu har fundet en rigtig dygtig chef til vores nye center,” siger Dorte Saabye.

Maja Wirenfeldt Vad Pedersen er uddannet cand.pæd. i pædagogisk sociologi og har også en diplomuddannelse i offentlig ledelse. Hun kommer til Solrød Kommune fra Høje-Taastrup Kommune, hvor hun igennem 14 år har arbejdet inden for det pædagogiske område senest som dagtilbudschef i kommunens Familie- og Dagtilbudscenter siden 2018.

”Jeg er først og fremmest glad for og stolt over at være blevet valgt som Solrød Kommunes nye centerchef for Center for Skoler og Dagtilbud. Jeg har i forløbet fået et rigtig godt indtryk af Solrød Kommune som arbejdsplads og de mennesker, der arbejder der. Kommunen går samtidig en spændende tid i møde blandt andet med det her nye center og den helt nye organisationsmodel generelt, så jeg glæder mig meget til at tage fat på opgaverne i Center for Skoler og Dagtilbud og ser frem til at lære mine nye kolleger at kende,” siger Maja Wirenfeldt Vad Pedersen.

Maja Wirenfeldt Vad Pedersen bliver den første centerchef i det nye Center for Skoler og Dagtilbud, der bliver oprettet 1. februar 2024, når Solrød Kommunes nye organisationsmodel officielt træder i kraft.