NyhederNyheder

Den nye hal ved Solrød Idrætscenter er nu blevet indviet

Bevæbnet med hver sin saks klippede borgmester Emil Blücher og udvalgsformand Morten Scheelsbeck onsdag eftermiddag snoren til den nye hal D ved Solrød Idrætscenter.

De nye faciliteter ved Solrød Idrætscenter blev onsdag eftermiddag for første gang vist frem for offentligheden, da borgmester Emil Blücher og udvalgsformand Morten Scheelsbeck klippede snoren og officielt indviede den nye hal D med tilhørende tøromklædning i kælderen og multisal i stueplan.

”Når jeg går rundt i de nye fantastiske faciliteter, så føler jeg mig overbevist om, at vi har fået skabt netop det, som brugerne efterlyste i sin tid i form af et mere aktivt og levende idrætscenter. Jeg er sikker på, at den nye hal bliver en kæmpe gevinst for Solrød Idrætscenter og alle os, der bruger centeret, så jeg glæder mig meget til at komme i hallen,” siger Morten Scheelsbeck, der er udvalgsformand for Kultur- og naturudvalget.

Første spadestik til den næsten 2000 m2 store udvidelse blev taget sidste år i februar og har også i området uden for hallen skabt nye faciliteter. Her er et kuperet terræn blevet etableret, som indbyder til forskellige former for leg og aktiviteter.

Borgmester Emil Blücher er ligesom sin byrådskollega Morten Scheelsbeck glad for det endelige resultat af udvidelsen ved Solrød Idrætscenter.

”Det er jo ingen hemmelighed, at der har været delte meninger om, hvad der egentlig var den rigtige timing for det her projekt. Der er dog ingen tvivl om, at det er blevet et fantastisk resultat, som med sikkerhed kommer til at være til stor glæde for ikke kun vores foreningsliv, men for alle brugere af idrætscenteret,” siger borgmester Emil Blücher.

Fakta

Et flertal byrådet bestående af Venstre, Konservative, Socialdemokratiet, VoresSolrød og Dansk Folkeparti vedtog endeligt på byrådsmødet den 31. august 2022 at udbygge idrætsfaciliteterne ved Solrød Idrætscenter. Liberal Alliance og Havdruplisten stemte imod.

Der har været frigivet en samlet anlægsbevilling på 40.453.000 kr. til projektet.