NyhederNyheder

Fremtiden ser lys ud for Spotlight A/S, der har deres lager med lamper i Solrød Landsby

I Solrød Landsby har lampevirksomheden Spotlight A/S både lager og administration. Indehaverne Malene og Mogens Lund har store ambitioner for fremtiden, fortæller parret borgmester Emil Blücher og Solrød Erhvervsservice, da de besøger virksomheden.

På en grå dør i Solrød Landsby lyser de hvide bogstaver med Spotlight A/S op. Inde bagved har Malene og Mogens Lund fyldt lagerrummet med lamper til deres butikker i Aarhus og Købehavn og til deres webshop under navnet Lamper.dk.

Her fra Solrød Landsby leverer Spotlight A/S lamper til både private og erhvervskunder i hele landet, fortæller indehaverne Malene og Mogens Lund, da borgmester Emil Blücher og Solrød Erhvervsservice er på besøg. Parret ser lyst på fremtiden og håber på sigt at åbne et showroom med Lamper.dks produkter. Derfor leder de lige nu efter et større sted til deres virksomhed. Den store drøm er at indtage udlandet med deres produkter.

”Vi drømmer om på sigt også at kunne skabe et marked i udlandet med vores produkter. Det er lande som for eksempel Tyskland, Polen, Norge og måske også Finland, som vi kigger på,” fortæller Mogens Lund, hvorefter Malene Lund supplerer.

”Alle fortjener jo et bedre lys, og derfor er alle vores medarbejdere uddannede og kompetente inden for branchen. De har et indgående kendskab til lys, lamper, design og indretning i alle rum, så de kan give den bedste vejledning i både små og store projekter til alle slags kunder.”

Konstruktive input er vigtig viden

Malene og Mogens Lund havde mange gode input til borgmesteren og Solrød Erhvervsservice om kommunen i forhold til det nuværende erhvervsliv og også i forhold til et specifikt forløb, som Spotlight A/S har været igennem i forbindelse med ansøgning om digitaliseringsmidler via Erhvervshusene.

Borgmester Emil Blücher anerkender, at det kan være svært for virksomheder, der vil udvide, at finde større domiciler inden for kommunegrænsen. Han sætter imidlertid stor pris på Malene og Mogens Lunds konstruktive input til kommunen under besøget.

”Solrød Kommune er jo ikke en decideret erhvervskommune, og vi har bare ikke mange muligheder for virksomheder, der leder efter lokaler i den størrelsesorden, som Spotlight A/S nu har brug for. Det var dog utrolig spændende og lærerigt at være på besøg hos Malene og Mogens Lund og få deres konstruktive input til kommunen, da det er med til at give os et indtryk af, hvad virksomhederne efterspørger. Den viden er vigtig for, at vi som kommune kan understøtte vores virksomheder på den bedst mulige måde,” siger Emil Blücher.