NyhederNyheder

Det kører for elevatorspecialisten C.C. Montage-Teknik ApS, der holder til i Havdrup

C.C Montage-Teknik ApS er underleverandør til flere elevatorvirksomheder i Danmark og har lige nu godt gang i væksten. Det fortalte indehaver Claus Chabert, da borgmester Emil Blücher og Solrød Erhvervsservice kiggede forbi virksomheden i Havdrup.

Den lille specialistvirksomhed C.C. Montage-Teknik ApS i Havdrup tages ofte med på råd, når der skal repareres ældre, bevaringsværdige elevatorer. Virksomheden har blandt andet udført reparationer på Det Gyldne Tårn i Tivoli og på Dronningens særlige elevator på Christiansborg. Lige nu har C.C. Montage-Teknik godt gang i væksten, og derfor var humøret også højt hos indehaver Claus Chabert, da borgmester Emil Blücher og Solrød Erhvervsservice var på besøg.

”Vi er i god vækst lige nu, og vi håber derfor også meget at kunne udvide med yderligere en maskinhal herude på Salbjergvej og måske udskifte nogle af vores eksisterende, ældre maskiner,” fortæller Claus Chabert.

C.C. Montage-Teknik råder på Salbjergvej over en større maskinpark, hvor de selv fremstiller dele og herefter monterer dem hos kunden. De udfører mange forskellige smedeopgaver og tæller udover indehaver Claus Chabert lige nu et team på 12 erfarne medarbejdere.

”Vi har faktisk brug for flere smede/montørsvende, da vores ambition er at have 15 ansatte. Vi må desværre takke nej til en del opgaver på grund af manglende ressourcer,” fortæller Claus Chabert.

Raketvækst-forløb har været godt

Claus Chabert har deltaget i Raketvækst-forløb Erhvervshus Sjælland, hvor der arbejdes med konkrete handlingsplaner for udvikling af deltagerens virksomhed.

”Det har været rigtig givtigt at være med i det forløb. Mit ønske er at møde flere af kommunens andre virksomheder, så vi forhåbentlig kommer til at løfte flere opgaver lokalt også i fremtiden,” siger Claus Chabert.

Det glæder borgmester Emil Blücher, at Solrød Kommune sammen med Erhvervshus Sjælland kan være med til at hjælpe de lokale virksomheder.

”Jeg er glad for at høre, at Claus og C.C. Montage-Teknik har haft glæde af Raketvækst-forløbet og er interesseret i lokalområdets andre virksomheder. Og så er det altid spændende at lære vores lokale virksomheder bedre at kende. Når man er på virksomhedsbesøg, får man naturligt en nærmere indsigt i de opgaver, de udfører,” siger borgmester Emil Blücher.