NyhederNyheder

Faglig spydspids med hjertet på rette sted: Her er Plejecenter Christians Haves nye leder

Fra mandag den 1. maj er Caroline Klenø Nøjgaard ny leder af den kommunale del af Plejecenter Christians Have.

Maj måned starter med en god nyhed på Solrød Kommunes populære plejecenter Christian Have. Den 1. maj 2023 tiltræder Caroline Klenø Nøjgaard nemlig som ny leder af den kommunale del af plejecenteret og Rehabiliteringsafdelingen.

Caroline Klenø Nøjgaard er uddannet sygeplejerske og har en baggrund som leder af Rehabiliteringsafdelingen på Plejecenter Christians Have. Hun har desuden det seneste år været konstitueret leder af hele den kommunale del af Plejecenter Christians Have og kender således både arbejdsopgaverne, medarbejderne og beboerne indgående.

”Jeg ser hver dag mennesker med hjertet på det rette sted gå på arbejde for at gøre en forskel og tage sig godt af vores beboere og borgerne på plejecenteret og Rehabiliteringsafdelingen. Det er jeg utrolig stolt af at være en del af. Christians Have er et skønt og hjertevarmt plejecenter fyldt med dygtige og engagerede medarbejdere, og jeg er glad og taknemmelig for den tillid, der er til, at jeg både kan fortsætte udviklingen af plejecenteret og fastholde den særlige Christians Have ånd,” siger Caroline Klenø Nøjgaard.

Hun har været ansat på Plejecenter Christians Have i 8 år, og det er med meget stor tilfredshed, at ældrechef i Solrød Kommune, Bente Gaardhøj Johansen, nu kan melde ud, at Caroline Klenø Nøjgaard officielt tiltræder stillingen som leder af plejecenteret. 

”Der er ingen tvivl om, at jeg er glad for, at Caroline har takket ja til at påtage sig den fortsatte ledelse af både den kommunale del af Plejecenter Christians Have og Rehabiliteringsafdelingen. Caroline er en faglig spydspids med hjertet på rette sted, og hun har gennem det sidste år gang på gang bevist, at hun er den helt rigtige til at stå i spidsen for vores plejecenter,” siger ældrechef Bente Gaardhøj Johansen.