NyhederNyheder

Med et univers af pink og negleprodukter i alle farver har Kandii skabt en webshop i rygende vækst

En januardag blev gjort alt andet end grå og trist, da borgmester Emil Blücher besøgte Solrød Kommunes måske mest farverige virksomhed. Theresa Bosse har udviklet Kandii, der er et univers med blandt andet negleprodukter i alle regnbuens farver på hylderne og en støt stigende vækst på papiret.

Der er styr på det i Kandiis lokaler i Solrød Strand, da borgmester Emil Blücher sammen med Solrød Erhvervsservice besøger virksomheden en helt almindelig mandag. Indehaver Theresa Bosse har travlt i sin forretning, hvor hun sælger negleprodukter, som blandt andet gel polish. Faktisk har hun så travlt her i starten af 2023, at søndagen også har måtte inddrages til pakning af ordrer. Gennemgående i lokalerne er de lyserøde og pinke farver, der skaber fornemmelsen af at træde ind i en anden verden langt fra det grå januarvejr.

Theresa Bosse har sammen med sin mand, Kristian Marco Bosse Jensen, siden 2017 haft webshoppen Kandii. Kandii startede som et hyggeprojekt, men der kom hurtigt gang i forretningen og hverken corona-epidemi eller Ukraine-krig har indtil videre kunnet lægge en dæmper på en støt stigende vækst.

Kandii digitaliserer og optimerer

Ægteparret bag Kandii har i Solrød Strand skabt et lager med godt 1600 varenumre og et showroom med plads til at lave både online og fysiske kurser.

I forretningen har de fokus på udvikling via for eksempel optimering af processer, bedre digitale løsninger, og samtidig har de en nysgerrighed efter at afprøve nye veje, hvorfor virksomheden blandt andet netop er trådt ind på det svenske marked.

Theresa Bosse har også brugt meget tid på at få alle sine produkter gennemtestet på laboratorie frem for dyr.

Solrød Erhvervsservice har hjulpet Kandii videre

Kandii er for Theresa Bosse kulminationen på en gammel drøm om at udvikle sine egne negleprodukter. Det tog lidt over et år at finde de helt rigtige produkter, men med masser af arbejde og en stor portion erfaring som selvstændighed i rygsækken har Theresa Bosse og hendes mand fået form på virksomheden og gang i salget. Men selvom man er en erfaren selvstændig forretningsdrivende, så kan man godt ønske at blive dygtigere. Derfor tog Theresa Bosse i foråret 2022 kontakt til Solrød Erhvervsservice og Erhvervshus Sjælland for at blive dygtigere digitalt.

”Jeg har været meget glad for den sparring og hjælp, jeg har fået via Solrød Erhvervsservice i forhold til at udvikle mig digitalt. Det har samtidig medført, at jeg er blevet en aktiv deltager i flere af Solrød Erhvervsservices aktiviteter, hvilket også har hjulpet mig meget,” fortæller Theresa Bosse.

Theresa Bosse har desuden også søgt om og fået bevilget midler fra Erhvervshusets digitaliseringspulje, som hun har brugt til at blive bedre digitalt integreret, samt optimere både hendes webshop og logistik.

Borgmester Emil Blücher er begejstret for den måde, Kandii har formået at udvikle deres webshop og udnytte digitaliseringens muligheder til at skabe en stærk forretning med Solrød Kommune som en værdifuld sparringspartner på sidelinjen.

”Det er spændende at høre om Kandiis rejse fra hobbyvirksomhed til en fuldtidsvirksomhed, der endda nu også er arbejdsgiver. At vi i Solrød Kommune har kunne bidrage med hjælp og sparring til at nå den udvikling, det viser, at vores tilbud har værdi, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Theresa er samtidig utrolig engageret i vores virksomhedsfællesskaber, så hun bidrager også meget til gavn for andre forretningsdrivende,” siger borgmester Emil Blücher.