NyhederNyheder

Ny økonomichef i Solrød Kommune: Erfaren kvinde overtager roret

Tina Krøis Kjærsgaard er ansat som ny økonomichef i Solrød Kommune. Hun overtager stafetten efter Alice Jeppesen, der efter næsten 30 år som økonomichef i Solrød Kommune har valgt at gå på pension.

Efter påske vil der være en ny kvinde ved roret i Solrød Kommunes økonomiafdeling. 49-årige Tina Krøis Kjærsgaard tiltræder nemlig stillingen som økonomichef i Solrød Kommune den 1. april 2023.

Hun er valgt ud af et stærkt ansøgerfelt på i alt 23 ansøgere, og kommunaldirektør Nikolaj Weyser Mortensen glæder sig til at starte samarbejdet.

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at Tina har de evner, der skal til for med sikker hånd at bevare et godt overblik over kommunens økonomi. Samtidig er hun et behageligt og rart menneske, og jeg er sikker på, at vi vil få et godt og tillidsfuldt samarbejde,” siger Nikolaj Weyser Mortensen. 

Tina Krøis Kjærsgaard er uddannet cand. scient. pol. og har arbejdet med økonomi i mere end 25 år, senest i en stilling som afsnitsleder for Økonomi og Analyse i Roskilde Kommune. Her har hun haft skiftende stillinger med økonomi som omdrejningspunktet siden 2002, og før det har hun arbejdet i København Kommunes økonomiforvaltning.

”Jeg har et godt indtryk af Solrød Kommune, og jeg er både stolt af og meget glad for, at jeg er blevet valgt som kommunens nye økonomichef. Jeg glæder mig utrolig meget til at starte og kaste mig over opgaverne og til at lære alle mine nye kolleger at kende,” siger Tina Krøis Kjærsgaard. 

Stafetten overdrages fra en erfaren kvinde til en anden

Økonomistafetten overdrages af Alice Jeppesen, der efter næsten 31 år i Solrød Kommune, hvoraf næsten 30 år har været som økonomichef, har valgt at fratræde sin stilling for at få mere tid til familien.

”Alice har været en stærk, kompetent og vellidt økonomichef, og jeg ønsker hende et rigtig godt otium. Det har altid været vigtigt for Alice, at der er ”orden i butikken”, og sådan er det også, selvom hun nu har valgt at stoppe hos os. Der vil derfor være en periode, hvor hun kan overdrage sine opgaver og sætte Tina godt ind i tingene,” fortæller Nikolaj Weyser Mortensen.  

Tina Krøis Kjærsgaard er ansat fra den 1. april 2023, og Alice Jeppesen stopper den 20. april 2023.