NyhederNyheder

Det regner ind gennem taget på Munkekærskolen: Hjælpen er på vej

De dele af taget på Munkekærskolen, som ikke bliver påvirket af den kommende udbygning af skolen, bliver nu skiftet.

Det regner ind gennem taget på Munkekærskolen, og det er noget skidt. Derfor har byrådet nu godkendt, at en del af pengene til at et omfattende projekt med både at skifte taget på skolen og bygge skolen ud, bliver frigivet.

I forbindelse med behovet for både en tagrenovering og plads til flere skolelever i strandområdet besluttede et enigt byråd tidligere på året at slå to fluer med et smæk og udvide skolen ved at bygge en ekstra etage. I første omgang kaster Solrød Kommune sig over at skifte de dele af taget, der ikke bliver berørt af den kommende udbygning, og senere på året er det planen, at projektet for udbygningen er klar.

”Der er ingen grund til at vente med at renovere de dele af taget, som vi allerede nu ved, ikke kommer til at være en del af den kommende udbygning. Tværtimod, så gælder det om at komme i gang – regnen venter jo ikke på os,” siger Regine Hovmøller, formand for Familie- og uddannelsesudvalget.

Fakta

Byrådet har på byrådsmødet den 30. august 2023 frigivet 15 mio. kr. til at sætte gang i projektet for tagudskiftning og udbygning af Munkekærskolen. Projektet med at skifte taget og bygge skolen ud er en del af budgetaftalen for 2023-2026, og byrådet har derfor allerede afsat penge i budgettet for 2023 og 2024.