NyhederNyheder

Birthe Kjær-koncert spredte glæde på Christians Have

Torsdag eftermiddag fik den danske sangerinde beboerne på Plejecenter Christians Have op af stolen til liveoptræden med velkendte toner.

Birthe Kjær lagde torsdag eftermiddag vejen forbi Plejecenter Christian Have, hvor hun optrådte med en ud af to koncerter, hvor den næste finder sted fredag eftermiddag. Med velsprittede hænder, værnemidler og corona-retningslinjer sang beboerne på Christians Have lystigt med på de ikoniske og velkendte toner fra den danske sangerinde. Coronavirus har sat en stopper for de festlige aktiviteter på plejecenteret, så derfor vakte koncerten stor begejstring hos beboerne, som havde set frem til dagen.

Under den 45 minutter lange udendørskoncert på parkeringspladsen foran plejecenteret sang Birthe Kjær et stort udvalg af hendes mest kendte sange bl.a. ”Den knaldrøde gummibåd” og ”Sommer og sol”. De velkendte toner fik flere af beboerne til at rejse sig og danse med.

For at sikre at alle beboere kan nyde godt af den folkekære sangerindes koncert samtidig med, at alle retningslinjer i forhold til coronavirus bliver overholdt, afholder plejecenteret to koncerter både for den private og kommunale del af Christians Have. Torsdag var koncerten for beboerne på Altiden og Rehabilitering, mens beboerne på resten af plejecenter får oplevelsen fredag eftermiddag.