NyhederNyheder

Østsjællands Beredskab har indgået ny kontrakt med Falck

Beredskabet i Solrød Kommune kommer i højere grad til at bygge på et effektivt samarbejde mellem flere kommuner, som fortsat sikrer borgernes tryghed og sikkerhed.

Østsjællands Beredskab har indgået en ny kontrakt med Falck. Det betyder, at beredskabet bliver organiseret på en ny måde, hvor der i højere grad trækkes på de otte ejerkommuners fælles ressourcer.

Fordi beredskabet nu i højere grad bygger på et effektivt samarbejde, kan beredskabet trække på flere ressourcer, og det vil ændre på en del af den lokale beredskabsbemanding i flere kommuner, herunder også Solrød Kommune.

”Østsjællands Beredskab er fortsat fuldstændig forsvarligt, og borgere og virksomheder i Solrød Kommune kan fortsat føle sig trygge. Der er tale om, at vi organiserer beredskabet på en ny måde med et stærkere samarbejde, hvor vi i højere grad trækker på vores fælles ressourcer. Det er en plan, der bygger på dybdegående analyser, og som den øverste beredskabsmyndighed i Danmark har sagt er fuldt ud forsvarlig. Samtidig har Falck også kvalitetssikret den nye organisering. Jeg har fuld forståelse for, at det kan være svært for den enkelte brandmand at beredskabet er organiseret på en ny måde, men i sidste ende er det en sag mellem Falck og deres medarbejdere,” siger Lars Robétje, beredskabsdirektør i Østsjællands Beredskab.