NyhederNyheder

Nyt lægehus på vej i Solrød Kommune

Byrådet har besluttet at godkende et tillæg til lokalplanen for området omkring Fasanvej i Solrød Strand og har dermed gjort det muligt at etablere en helt ny lægepraksis.

I Solrød Kommune er der et helt nyt lægehus på vej, som kan være med til fortsat at sikre hurtig og stabil lægehjælp. Lægehuset kommer til at ligge på Fasanvej i Solrød Strand, hvor byrådet har godkendt en tillægsbevilling til lokalplanen, der gør det muligt at etablere lægepraksis.

”Det glæder mig, at vi i Solrød er i stand til at sikre en god lægedækning, så vi kan opretholde en høj service for vores borgere, hvilket er et problem andre steder i Danmark,” siger Niels Hörup, borgmester i Solrød Kommune.  

I alt kommer lægehuset til at have 13 parkeringspladser tilknyttet, hvoraf 10 af dem bliver placeret i ”haven” til lægehuset med tilkørsel fra Fasanvej, og 3 af parkeringspladserne bliver placeret nord for lægehuset med tilkørsel fra Svalegangen.

I processen omkring udarbejdelsen af tillægget til lokalplanen har nogle borgere hat bekymringer ved det at etablere en lægepraksis på Fasanvej. Bemærkningerne fra borgerne er indarbejdet i lokalplanforslaget herunder bl.a. etableringen af et skærmende støjhegn.