Kontorelev

Kontoruddannelsen i Solrød er en alsidig kontoruddannelse med mange gode udviklingsmuligheder. Vores trivselsmålinger viser at vi har glade og tilfredse medarbejdere, hvilket naturligvis også smitter af på vores elever.

Synes du det lyder spændende at lære om lovgivning, sagsbehandling og administration. Ikke mindst økonomi i en offentlig sektor, som ikke er ligesom at have matematik i skolen, men meget mere spændende og hvor tallene lige pludselig giver mening.

Solrød Kommune er et sted som altid er i forandring, og hvor der stilles store krav.

Solrød Kommune ansætter ca. 2 kontorelever årligt, i 2018 ansætte vi 3 nye elever. Lige nu har vi 5 elever i gang, og forventer at ansætte 2 elever til ansættelse i september 2019.

Næste ansættelsesrunde forventes i februar/marts 2019.

Du har ikke nødvendigvis direkte borgerkontakt, men som elev kan du også komme i en afdeling hvor hovedparten af kundekontakten er ens kollegaer rundt om i kommunen.

Uddannelsen varer som udgangspunkt 2 år. Med mindre du er over 25 år og har merit, kan uddannelsen blive forkortet. Det vil derfor være en fordel hvis du inden du søger en elevstilling får udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV) på din nærmeste handelsskole.

Siden er sidst ændret: 05-10-2018 Til top