Kontorelev

Kontoruddannelsen i Solrød er en alsidig kontoruddannelse med mange gode udviklingsmuligheder. Vores trivselsmålinger viser at vi har glade og tilfredse medarbejdere, hvilket naturligvis også smitter af på vores elever.

Synes du det lyder spændende at lære om lovgivning, sagsbehandling og administration? Ikke mindst økonomi i en offentlig sektor, som ikke er ligesom at have matematik i skolen, men meget mere spændende og hvor tallene lige pludselig giver mening.

Vores elever kommer som hovedregel ikke i vores økonomiafdeling, men der er massere af økonomi ude i afdelingerne.

Solrød Kommune er et sted som altid er i forandring, og hvor der stilles store krav.

Solrød Kommune ansætter ca. 2 kontorelever årligt. Lige nu har vi 4 elever i gang, og forventer at ansætte 2 nye til september 2021.

Rekrutteringsprocessen er i gang, og fristen var den 6. april 2021 kl. 10.

Du har ikke nødvendigvis direkte borgerkontakt, men som elev kan du også komme i en afdeling hvor hovedparten af kundekontakten er ens kollegaer rundt om i kommunen.

Uddannelsen varer som udgangspunkt 2 år. Med mindre du er over 25 år og har merit, kan uddannelsen blive forkortet. Det vil derfor være en fordel hvis du inden du søger en elevstilling får udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV) på din nærmeste handelsskole.

Siden er sidst ændret: 06-04-2021 Til top