Pædagogisk assistent elev

Kunne du tænke dig en uddannelse, hvor arbejdet primært er med børn og unge, så er det her måske uddannelsen for dig. Uddannelsen varer 2 år og 1,5 måned, hvor du er ansat af Solrød Kommune og modtager elevløn.

Adgangskrav:

For at kunne søge elevplads hos os skal du have et adgangsgivende grundforløb. Du kan læse mere om adgang og godskrivning på skolens hjemmeside.

Har du spørgsmål til adgangskrav og godskrivning, skal du tage fat i din nærmeste SOSU skole.

Løn (månedsløn pr. 1. oktober 2023)

Elever over 18 år (1.år): 12.104kr.
Voksenelever*: 23.563 kr.

* For at opnå voksenelevløn skal du være over 25 år

Om uddannelsen:

Uddannelsen veksler mellem skoleperioder og praktikperioder. Uddannelsen giver dig mulighed for at udvikle både faglige og personlige kompetencer. Uddannelsen giver dig gode muligheder for videreuddannelse.

Som elev er du sikret praktikpladser under uddannelsen, og du får tilknyttet en fast vejleder, når du er i praktik.

Du ansættes på en uddannelsesaftale.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig. Arbejdstiden kan være imellem kl 6:30-17:30 samt enkelte aftenmøder. Du kan både blive placeret i Solrød og Havdrup i dine praktikker. Du skal være indstillet på, at der vil være hjemmeopgaver både i forbindelse med skole- og praktikperioder.

Vi har uddannelsesstart en gang årligt i august.

Ferie:

Du vil få en forløbsoversigt fra skolen, hvor det fremgår, hvornår du holder ferie i løbet af hele din uddannelse. Som elev har du særlige vilkår i forhold til ferie. Hvis du ikke har optjent ferie fra tidligere arbejdsgivere, har du mulighed for at holde ferie med løn allerede fra starten af. Alt det får du mere at vide om, når du starter.

Ansøgningsfrist:

Ca. 4 måneder før uddannelsesstart. Du søger via vores stillingsopslag her på hjemmesiden.

Spørgsmål:

Har du ydereligere nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Administrativ pædagogisk konsulent Louise Lerche på telefon 56 18 20 63 eller llj@solrod.dk

Siden er sidst ændret: 21-12-2023 Til top