Elever og studerende

Bliv uddannet i det offentlige. I Solrød Kommune er der flere forskellige muligheder for at tage en uddannelse. Du vil være blandt en masse dygtige kollegaer, som brænder for deres arbejde, og som går på arbejde, fordi de synes, det er fedt.

Du er sikret en god og alsidig uddannelse, hvor du vil møde mange forskellige typer mennesker både ansatte og borgere.

I Solrød Kommune har vi omkring 1.600 ansatte. Solrøds indbyggertal er i konstant vækst, og pr. 30. oktober 2023 er indbyggertallet steget til 24.509.

Solrød er en lille kommune med en stor sjæl, som har mange fordele for borgerne. Der er stor mulighed for at bo centralt, men med vores seks idylliske landsbyer er der også mulighed for at bo mere landligt. Her er en fantastik infrastruktur, som gør kommunen attraktiv.

Herudover har Solrød Kommune en fantastisk og enestående natur, gode indkøbsmuligheder og nogle at landets bedste folkeskoler.

Har du lyst til at være en del af alt det, og ønsker du at bidrage til, at borgerne fortsat vælger at leve og bo i Solrød Kommune, så skal du søge en elevstilling her.

Vores elever:

Studerende:

Har du lyst til at sende os en ansøgning, skal du holde øje under ledige stillinger for de forskellige opslag, og sende ansøgningen via linket.

Siden er sidst ændret: 24-04-2024 Til top