Virksomheds- og erhvervsservice

For dig der er erhvervsdrivende eller tænker at starte egen virksomhed, tilbyder Solrød Kommune gennem Erhvervshus Sjælland hjælp til opstart, drift, udvikling og vækst af din virksomhed.

Det kan f.eks. være hjælp til at at finde ud af hvad man skal være opmærksom på når man starter egen virksomhed, workshop om konkrete emner som f.eks. digitalt salg eller storytelling, generationsskifte, overskue sammensætningen af tilbud fra offentlige og private rådgivere, videreudvikling af din virksomhed og meget andet.

Erhvervsindsatsen i Solrød Kommune

Såfremt du har spørgsmål i forhold til Erhvervsindsatsen i Solrød Kommune kan du kontakte erhvervskonsulent Eva Wendt i Erhvervsindsatsen i Job- og Socialcenteret, Solrød Kommune. Du er velkommen til enten at henvende dig pr. mail eller via telefon på 40 41 00 54.

I forbindelse med det nye samarbejde med Erhvervshus Sjælland, har vi oprettet en ny hjemmeside med alle relevante informationer, nyheder og arrangementer for din virksomhed. Du kan læse mere på hjemmesiden Solrød Erhvervsservice

Erhvervshus Sjælland

Pressemeddelsen i forbindelse med Solrød Kommunes nye samarbejde med Erhvervshus Sjælland kan du læse her: Solrød Kommune indgår nyt stærkt samarbejde på erhvervsområdet

Erhvervshus Sjælland afholder en lang række af forskellige kurser og temadage og faciliterer virksomhedsnetværk.

Ønsker du at starte egen virksomhed hjælper Erhvervshus Sjælland dig også meget gerne med råd og vejlending og tilbyder en række gratis iværksætterkurser. Du er velkommen til at kontakte forretningsudvikler og iværsætterkonsulent Mette Østergaard pr. mail mos@ehsj.dk eller via 
telefon 53 72 71 02. 

Du kan få mere information om Erhvervshus Sjælland på følgende link: 
Erhvervshus Sjælland

Ny digital erhvervsfremmeplatform

I forbindelse med det nye erhvervsfremmesystem kan du endvidere læse mere på den ny digital platform (virksomhedsguiden), der giver virksomheder information, vejledning og digitaliserede ydelser om opstart, drift og udvikling af egen virksomhed.
Klik her for at læse mere

Netværk for virksomheder

Som virksomhed i Solrød Kommune kan du få adgang til et stærkt erhvervsnetværk. Greve-Solrød Erhverv, Team Solrød og Havdrup Erhvervsnetværk er lokale netværksforeninger for lokale virksomheder i Solrød kommune, som tilbyder en lang række faglige og sociale arrangementer.

Som medlem af disse netværket vil du blive inviteret til arrangementer, både faglige og sociale.

Analyser af Solrød Kommunes erhvervsvenlighed 

I nedenstående analyser fra henholdsvis Erhvervshus Sjælland, Dansk Byggeri og Dansk Industri kan du læse om Solrød Kommunes erhvervsvenlighed i 2021.

Erhvervshus Sjælland - Vækstvilkår 2021

Dansk Byggeri - Erhvervs- og Byggevenlighed 2020

Dansk Industri - Lokalt erhvervsvenlighed Solrød 2021 

 

Siden er sidst ændret: 17-09-2021 Til top