Virksomheds- og erhvervsservice

For dig der er erhvervsdrivende, tilbyder Solrød Kommune gennem Greve-Solrød Erhvervsservice hjælp til opstart, drift, udvikling og vækst af din virksomhed.

Det kan f.eks. være hjælp til at at finde ud af hvad man skal være opmærksom på når man starter egen virksomhed, workshop om konkrete emner som f.eks. digitalt salg eller storytelling, generationsskifte, overskue sammensætningen af tilbud fra offentlige og private rådgivere, videreudvikling af din virksomhed og meget andet.

Erhvervsindsatsen i Solrød Kommune

Såfremt du har spørgsmål i forhold til Erhvervsindsatsen i Solrød Kommune kan du kontakte koordinator Eva Wendt i Erhvervsindsatsen i Job- og Socialcenteret, Solrød Kommune. Du er velkommen til enten at henvende dig pr. mail eller via telefon på 40 41 00 54.

Greve-Solrød Erhvervsservice

Derudover afholder Greve-Solrød Erhvervsservice en række forskellige kurser og temadage og faciliterer virksomhedsnetværk.

Klik her for at læse mere

Ny digital erhvervsfremmeplatform

I forbindelse med det nye erhvervsfremmesystem åbner der snart en ny digital platform, der giver virksomheder information, vejledning og digitaliserede ydelser om opstart, drift og udvikling af egen virksomhed.

Klik her for at læse mere

Netværk for virksomheder - Greve-Solrød Erhverv

Som virksomhed i Solrød Kommune kan du få adgang til et stærkt netværk af mere 250 virksomheder. Greve-Solrød Erhverv en en medlemsforening for virksomheder i Greve og Solrød kommuner, og tilbyder en lang række faglige og sociale arrangementer.

Som medlem af netværket vil du blive inviteret til arrangementer, både faglige og sociale. Den anden onsdag i hver måned afholdes morgennetværksmøder kl. 8.00. På morgenmøderne har medlemsvirksomheder mulighed for, under afslappede og uformelle rammer, at netværke over en kop kaffe og et stykke morgenbrød. Her er der altid mulighed for at møde op hvis man er nysgerrig efter at høre mere om foreningen . Møderne afholdes på skift på Solrød Rådhus  og Erhvervscenteret i Greve.

Klik her for at læse mere 

 

 

Siden er sidst ændret: 08-12-2020 Til top