Virksomheds- og erhvervsservice

For dig, der er erhvervsdrivende eller tænker at starte egen virksomhed, tilbyder Solrød Kommune gennem Erhvervshus Sjælland hjælp til opstart, drift, udvikling og vækst af din virksomhed.

Det kan f.eks. være hjælp til at finde ud af, hvad man skal være opmærksom på, når man starter egen virksomhed, workshop om konkrete emner som f.eks. digitalt salg eller storytelling, generationsskifte, overskue sammensætningen af tilbud fra offentlige og private rådgivere, videreudvikling af din virksomhed og meget andet.

Erhvervsindsatsen i Solrød Kommune

Såfremt du har spørgsmål i forhold til Erhvervsindsatsen i Solrød Kommune, kan du kontakte erhvervskonsulent Eva Wendt i Erhvervsindsatsen i Center for Borgerservice, Job og Social i Solrød Kommune. Du er velkommen til enten at henvende dig pr. mail eller via telefon på 4041 0054.

I forbindelse med det nye samarbejde med Erhvervshus Sjælland har vi oprettet en ny hjemmeside med alle relevante informationer, nyheder og arrangementer for din virksomhed. Du kan læse mere på hjemmesiden Solrød Erhvervsservice.

Erhvervshus Sjælland

Pressemeddelsen i forbindelse med Solrød Kommunes nye samarbejde med Erhvervshus Sjælland kan du læse her: Solrød Kommune indgår nyt stærkt samarbejde på erhvervsområdet

Erhvervshus Sjælland afholder en lang række af forskellige kurser og temadage og faciliterer virksomhedsnetværk.

Ønsker du at starte egen virksomhed hjælper Erhvervshus Sjælland dig også meget gerne med råd og vejlending og tilbyder en række gratis iværksætterkurser. Du er velkommen til at kontakte forretningsudvikler og iværksætterkonsulent Mette Østergaard pr. mail mos@ehsj.dk eller via 
telefon 5372 7102. 

Du kan få mere information om Erhvervshus Sjælland på følgende link: 
Erhvervshus Sjælland.

Virksomhedsguiden

Virksomhedsguiden giver dig viden, vejledning, guides og digitale værktøjer, der hjælper dig med at starte, drive og udvikle din virksomhed. Vores indhold er leveret og verificeret af offentlige myndigheder.

Du kan læse mere om hvordan Virksomhedsguiden kan hjælpe dig og din virksomhed her.

Netværk for virksomheder

Som virksomhed i Solrød Kommune kan du få adgang til et stærkt erhvervsnetværk. Greve-Solrød Erhverv, Team Solrød og Havdrup Erhvervsnetværk er lokale netværksforeninger for lokale virksomheder i Solrød kommune, som tilbyder en lang række faglige og sociale arrangementer.

Som medlem af disse netværk vil du blive inviteret til arrangementer både faglige og sociale.

Analyser af Solrød Kommunes erhvervsvenlighed 

I nedenstående analyser fra henholdsvis Erhvervshus Sjælland, Dansk Byggeri og Dansk Industri kan du læse om Solrød Kommunes erhvervsvenlighed i 2021.

Erhvervshus Sjælland - Vækstvilkår 2022.

Dansk Byggeri - Erhvervs- og Byggevenlighed 2020.

Dansk Industri - Lokalt erhvervsvenlighed Solrød 2022.

Siden er sidst ændret: 14-02-2024 Til top