Veje og trafikVeje og trafik

Opgaveudvalget for støjreducerende initiativer

Opgaveudvalget for støjreducerende initiativer skal arbejde for at sikre opbakning på Christiansborg til at etablere støjreducerende tiltag langs Køge Bugt Motorvejen.

Her på siden kan du læse mere om Solrød Kommunes nye opgaveudvalg for støjreducerende initiativer langs Køge Bugt Motorvejen og udvalgets arbejde. 

Det er målet med opgaveudvalgets arbejde at sikre opbakning på Christiansborg til at etablere støjreducerende tiltag langs den del af Køge Bugt Motorvejen, som går igennem Solrød Kommune. 

Som det første vil opgaveudvalget arbejde for, at Solrød Kommune indgår i Vejdirektoratets næste forundersøgelser via direktoratets Støjhandlingsplan, så kommunen kan komme i betragtning til midler fra regeringens pulje til støjbekæmpelse.

Der skal i udvalget også ses på muligheden for at indlede et samarbejde med andre kommuner langs Køge Bugt Motorvejen med det formål i fællesskab at øge opmærksomheden på støj.

Fordi puljemidlerne fra regeringens pulje til støjbekæmpelse kun gives én gang om året, vil udvalgets arbejde forventes at strække sig over ca. halvandet år.

Du kan henvende dig til opgaveudvalgets sekretariat på mail cpd@solrod.dk.

Siden er sidst ændret: 20-06-2024 Til top