Sundhed og sygdomSundhed og sygdom

Digitalt søvnforløb (Hvil-app)

person der sover stregtegning
Få bedre søvn med skræddersyet digitalt søvnforløb i Hvil-app

Søvn er vigtig for vores sundhed og velvære. Hvil-appen er et målrettet digitalt sundhedstilbud til alle, der ønsker mere og sundere søvn.

Hvad er Hvil – søvnforløb?

Hvil er en mobilbaseret app, som hjælper dig med at opnå en bedre og sundere søvn. Uanset om du har svært ved at falde i søvn, vågner op i løbet af natten, eller simpelthen ønsker at forbedre din generelle søvnkvalitet.

Gennem en personlig søvndagbog skaber Hvil et indblik i din søvnudvikling ved at stille daglige spørgsmål, både om morgenen og aftenen. Dette danner grundlaget for et skræddersyet søvnforløb, tilpasset dine individuelle behov. Forløbet er målrettet personer i alderen +16 år.

Hvil er udviklet af forskere og søvneksperter fra Aarhus Universitet i samarbejde med den sundheds-teknologiske virksomhed Enversion. Søvnforløbet i Hvil er digitalt leveret kognitiv adfærdsterapi for søvnproblemer.

Tilmelding - Sådan kommer du i gang

Som borger i Solrød Kommune kan du gratis bruge Hvil-appen ved at indløse en kode. Se flyer om hvordan du kommer i gang.

Hvad får du i et søvnforløb i Hvil?

• Søvnoptimering for sammenhængende søvn
Hvil hjælper dig med at justere dit søvnmønster gradvist og opnå en mere sammenhængende søvnoplevelse.

• Et skræddersyet søvnforløb
Dit personlige søvnforløb guider dig med tilpassede råd og aktiviteter, der sigter mod at forbedre dine chancer for bedre og længere søvn

• Lær at arbejde med dine tanker
Søvnforbedringer handler ikke kun om fysiske ændringer i sovemiljøet, men også om at forme vores tanker om søvn og mentale tilstand før sengetid.

• Følg din udvikling
Du kan følge din udvikling over tid ved at sammenholde data fra din søvndagbog og gennemførte aktiviteter. Effekten af dit søvnforløb afhænger af din egen indsats. Med vedholdenhed og efterlevelse af rådene fra Hvil, vil du sandsynligvis opleve en positiv udvikling og forbedring af din søvnkvalitet over tid.

Mere info

Læs mere om Hvil-appen på Hvils egen hjemmeside: www.hvil.dk.

Siden er sidst ændret: 18-06-2024 Til top