Sundhed og sygdomSundhed og sygdom

Rygestop

Hånd der banker ned i cigaretter.
Vil du gerne kvitte tobakken, er der hjælp at hente på rygestopkurser i Solrød Kommune.

 

Et rygestopkursus er en effektiv metode, når du har besluttet dig for at holde op med at ryge. Du har fem gange større chance for at blive røgfri, hvis du får hjælp til det.

Rygestopkurset består af fem mødegange á ca. 2 timers varighed og ledes af en uddannet instruktør.

På kurset møder du andre, der også ønsker at kvitte tobakken. Således vil der være mulighed for at udveksle erfaringer og arbejde med motivationen for et vedvarende rygestop.

Du behøver ikke være holdt op med at ryge for at tilmelde dig, men have besluttet, at du gerne vil stoppe med at ryge.

Rygestopkurset i Solrød Kommune er GRATIS.

Der er mulighed for at få tilskud til nikotinerstatning/rygestopmedicin, hvis du følger et rygestopkursus og opfylder nogle kriterier. Det vil rygestoprådgiveren vejlede nærmere om på kurset.

Næste kursus

Rygestopkurset er midlertidigt lukket ned grundet coronavirus, læs mere her. Aktiviteterne genoptages, når myndighederne finder det forsvarligt. 

Hold 1, 2020: Opstart tirsdag den 25. februar, kl. 17-19. Kurset afholdes i mødelokale 24 over Solrød Bibliotek, Solrød Center 4, 1. sal, Solrød Strand. De øvrige kursusgange er den 3. marts, den 10. marts, den 17.marts (aflyst) samt den 31. marts, også kl. 17-19

For tilmelding, opskrivning på venteliste eller mere information: 

Der bliver løbende oprettet kurser og udmeldt kursusdatoer. Kurser vil blive oprettet i forhold til efterspørgslen. Vi samarbejder også med nabokommunerne, så der er flere muligheder for hjælp til rygestop.

Kontakt forebyggelseskonsulent Louise Leilund på tlf. 56182400 eller på mobil 51169312.

Andre muligheder for hjælp til rygestop
Siden er sidst ændret: 19-03-2020 Til top