Sundhed og sygdomSundhed og sygdom

Alkoholforebyggelse

Fyldte vinglas.

Selv små ændringer i dine drikkevaner kan medvirke til, at du sover bedre om natten, får mere energi og overskud, samt får et bedre forhold til dine omgivelser.

På Alkolinjen.dk kan du bl.a. teste dit alkoholforbrug og læse andres historier om alkoholproblemer. Hvis du oplever, at alkohol fylder for meget i din hverdag og ønsker hjælp i form af en rådgivende samtale eller behandling, så er der en række muligheder. Læs mere her om misbrugsbehandling.

Du kan også ringe til den nationale telefonrådgivning om alkoholproblemer, Alkolinjen, hvor du helt anonymt kan få professionel støtte og hjælp til dit eller din pårørendes alkoholproblem. Ring gratis på tlf. 80 200 500.

Test dine alkoholvaner

Test dine alkoholvaner gratis og anonymt med Alkolinjens alkotest. Det tager kun et par minutter.

helhedsprofilen.dk er der gode råd til, hvordan man kan tackle alkoholafhængighed. Her er film, hvor fagfolk, pårørende og tidligere patienter fortæller om deres oplevelser med livet med alkohol og erfaringer med hjælp til afvænning.

AlkoLog-app

'AlkoLog' er en app, som hjælper med at holde styr på, hvor meget man drikker, og giver tips til, hvordan man kan skære ned. App'en udviklet af Alkohol & Samfund og TrygFonden. Hent app'en gratis der, hvor du normalt henter dine apps.

Alkolog app

Siden er sidst ændret: 24-10-2023 Til top