Nye besøgsrestriktioner: Kun den nærmeste pårørende kan besøge indendørs på Plejecenter Christians Have

Styrelsen for Patientsikkerhed har udstedt midlertidige restriktioner for Plejecenter Christians Have, der gør, at det kun er tilladt for den nærmeste pårørende fortsat at besøge beboere indendørs. Alle andre besøg skal finde sted udendørs.

Smitten med coronavirus desværre er steget i Solrød Kommune, og derfor har Styrelsen for Patientsikkerhed pålagt Solrød Kommune at udstede nye midlertidige restriktioner for besøg på Plejecenter Christians Have og rehabiliteringsafsnittet.

For at Solrød Kommune i denne tid med øget risiko for smitte kan passe bedst muligt på vores ældre og mest udsatte borgere, er det fra og med mandag den 28. september 2020 derfor kun den nærmeste pårørende, der kan besøge beboere indenfor på Plejecenter Christians Have og rehabiliteringsafsnittet på Plejecenter Christians Have.

Alle andre besøg skal finde sted udendørs og skal aftales med bogruppen.

Indendørs besøg med den nærmeste pårørende kan finde sted i tidsrummene fra kl. 10.30-11.30 og fra kl. 14.30-16.30 samt fra kl. 19-20.30. Under besøget skal den pårørende være iført mundbind og have sprittet grundigt af.

Som nærmeste pårørende, der besøger en beboer, skal du:

• Have været symptomfri (dvs. ingen hoste/forkølelse) de sidste 48 timer før besøget
  • Overholde god hoste- og nyseetikette
  • Undgå fysisk kontakt med beboeren.
  • Være iført mundbind eller visir.

Solrød Kommune følger nøje udviklingen med coronavirus og ændrer løbende på praksis alt efter udviklingen.