Borgere over 85 år inviteres til vaccination

Pårørende er meget velkomne til at hjælpe deres familiemedlemmer med at se efter, om der er kommet en invitation til vaccination.

Borgere over 85 år, som ønsker at blive vaccineret mod Covid-19, skal holde øje med deres eBoks eller postkasse, hvis de er undtaget digital post. Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har nemlig sendt en invitation til vaccination til Solrødborgere over 85 år.

Pårørende er derfor meget velkomne til at hjælpe deres familiemedlemmer med at se efter, om der er kommet en invitation i enten eBoks eller som fysisk brev.

Hvis du er over 85 år og har modtaget brev med tilbud om vaccination mod Covid-19, og selv, eller med hjælp fra pårørende, kan sørge for transport til og fra vaccinationscentret, skal du som udgangspunkt selv bestille tid på www.vacciner.dk.

Hvis du er blevet indkaldt til vaccination, og du har en varig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, som betyder, at du ikke selv (eller med hjælp fra pårørende) kan komme hen til vaccinationscenteret, skal du kontakte Borgerservice på tlf. 56182000. Du skal være opmærksom på, at hvis Solrød Kommune sørger for transporten, er det også kommunen, der booker din tid.

Du kan læse information om vaccination generelt i nedenstående links.

COVID-19 vaccination i Region Sjælland: Hvornår bliver det min tur?

COVID-19 Vaccine: Spørgsmål og svar

Sundhedsstyrelsens information om vaccination mod COVID-19