Handicap-adgange til stranden er under genopretning

Der er adgang for bevægelseshæmmede til stranden ved Trylleskoven, de to andre handicap-adgange er fortsat under genopretning efter kystsikringsarbejder og vejrskader.

Det voldsomme vejr i slutningen af 2023 og starten af 2024 gik hårdt ud over stranden og herunder også to af handicap-adgangene, som blev ødelagt af vejrhændelserne.

Handicap-adgangen fra Strandens Hus til stranden/badebroen er pt under genopretning efter kystsikringen i området er afsluttet. De gummimåtter, der udgør handicap-adgangen, lægges om for at blive hævet og forlænget, og efterfølgende vil de også blive forbundet til badebroen. Arbejdet forventes at være færdigt i uge 26.

Handicapadgangen i den sydlige del af stranden ved Staunings Ø er ligeledes under genopretning. Den består af kompositfag, som forsvandt under vejrhændelserne. Der er bestilt nye fag til stien, så handicap-adgangen kan etableres igen. Der er dog desværre lang leveringstid på disse specialfremstillede fag, som først forventes at blive leveret i uge 28.

Det er fortsat muligt for bevægelseshæmmede at få adgang til stranden via handicap-adgangen ved Trylleskoven.