Del din idé med borgmesteren og byrådet

Solrød Kommune har oprettet en postkasse, du kan sende gode idéer til. Alle gode idéer er velkomne, store som små.

I Solrød Kommune ved vi, at vi kan blive klogere af at lytte til andres idéer. Med inspiration udefra kan vi fokusere vores indsats, hvor behovet er størst, finde gode løsninger og blive bedre til at løse vores opgaver – alt sammen i bestræbelserne på at gøre Solrød til det bedste sted at leve og bo.

Derfor har vi oprettet en idé-postkasse, som du kan sende dine gode idéer til. Alle gode idéer er velkomne, store som små. Beskederne vil ikke blive besvaret, men alle vil blive læst, overvejet og indgå som en del af det samlede beslutningsgrundlag for byrådets prioriteringer og budget. Alle henvendelser vil også blive forelagt byrådet på budgettemadagen i juni. 

Det er let:

Du skriver bare din idé i feltet nedenfor og trykker send.
Så har vi din idé umiddelbart efter.

Idéer kommer i mange former og størrelser. Gør kommunen i dag ting som kan undværes og dermed bidrage til de politiske prioriteter? Har du idéer til opgaver som kan løses smartere, uden det giver flere udgifter? Eller har du en drøm om helt nye tiltag, som byrådet bør finde penge til? Uanset hvad glæder vi os til at modtage din idé!

Hvis din henvendelse drejer sig om en konkret sag, skal du i stedet henvende dig direkte til den relevante afdeling, evt. via Borgerservice på nr. 5618 2000. Du kan også finde kontaktinformationer på den afdelingerne her. Alternativt kan du benytte ”Borgertip”-app’en, som kan findes her.

Vi gør opmærksom på, at mailen ikke er krypteret, så undgå at sende personfølsomme oplysninger. Personfølsomme oplysninger skal du sende via Digital Post til vores sikre digitale postkasser, som du også kan finde under afdelingernes kontaktinformationer her

Brug formularen herunder, og send din idé til os. Vi glæder os til at blive inspireret!

Gode idéer til borgmesteren