Saml skrald og tjen penge til jeres forening

Skynd jer at melde jer til

Ren Natur har til formål at skabe bevidsthed om henkastet affald, styrke sammenholdet lokalt og skabe glæde ved naturen. Dette sker igennem meningsfulde indsamlingsaktiviteter og en økonomisk indsprøjtning til foreningslivet.

Som lokalforening har I en særlig indflydelsesrig rolle her i kommunen og i nærområdet. I styrker den sociale sammenhængskraft og dermed jeres lokalsamfund.

Sådan bliver I en del af Ren Natur

Jeres forening kan, ved at bruge et par timer på at samle henkastet affald op, i perioden april – september 2020, modtage et sponsorat på 3000 kr.

I bestemmer selv dag og tidspunkt. I vil få masser af frisk luft og godt samvær samtidigt med, at I bidrager til at skabe et renere og dermed tryggere nærmiljø.

ANGÅENDE TIDSPUNKT FOR INDSAMLINGEN FØLGER VI SELVFØLGELIG SITUATIONEN OMKRING COVID-19 OG TILPASSER INDSAMLINGSPERIONEN. SÅ TØV IKKE MED AT MELDE JER TIL.

På Ren Naturs hjemmeside kan I se hvilke indsamlingsruter i Solrød Kommune der er aktive i 2020. Fra 1. marts kan de findes her https://rennatur.org/solroed-kommune/

Ønsker I, at komme i betragtning til en rute i 2020, så tilmeld jeres forening på Ren Naturs hjemmeside. Tilmeldingsperioden er fra 1. marts til 1. april. Alle typer af foreninger er velkomne! Der er ruter både til lands og til vand, så der er noget for enhver smag. Det er Ren Natur, der udvælger hvilke foreninger, der får tildelt hvilke ruter.

Til indsamlingsopgaven vil I modtage alt det udstyr, som I skal bruge til at samle affald op med - sikkerhedsveste, handsker, skraldeposer, snappere osv. Kommunen vil efterfølgende hente affaldet, som I har samlet.

Sponsoratet på de kr. 3000 kan bruges til aktiviteter, der styrker jeres forening. Det kan gå til udstyr, uddannelsesaktiviteter til jeres medlemmer, rejseudgifter osv. Den overordnede regel er, at sponsormidlerne skal bruges til foreningsfremmende formål.

Efter indsamlingen skal I udfylde et afrapporteringsskema online med oplysninger om jeres dag sammen.
Hvis I har nogle spørgsmål så kontakt os her kontakt@rennatur.org