Solrød Kommunes første naturambassadører er klar!

Første hold af borgere har gennemført uddannelsen til Naturambassadører.

Henover 3 onsdage i maj har et hold entusiastiske borgere gennemført kommunens naturambassadøruddannelse. Formålet er at deltagerne har fået viden og erfaring til at gennemføre projekter til gavn for biodiversiteten på egne og fælles arealer.

Kurset bestod af både teori og praksis. Undervisere var konsulenterne Rie Birk Lauridsen og Hans Wernberg samt kommunens naturbiolog Maria Astrup Skov.

Du kan læse meget mere om uddannelsen her på hjemmesiden  under aktuelle projekter/Danmarks vildeste Kommune. Læs fx nyhedsbrevene, der ligger nederst på siden.