Ny udbygningsplan for fjernvarme i Solrød Kommune

Her kan du se en plan for forventet udbygning af fjernvarme i hele Solrød Kommune.

Solrød Fjernvarme a.m.b.a har for nyligt godkendt en plan for forventet udbygning af fjernvarme i hele Solrød Kommune.

Planen understøtter Solrød Kommunes Klimaplan 2020-2030 og ambitionerne om, at alle borgere i Solrød Kommune skal kunne forsyne sig med grøn varme inden 2030.

Udbygningsplanen kan du se på kommunens digitale kort (klik her) under temaet 'Miljø' og så 'Planlagt fjernvarmeudbygning' eller på Solrød Fjernvarmes hjemmeside

På kortene kan du se den planlagte udbygning af fjernvarmeområder og årstallet for forventet udbygning. På kommunens kort kan du aktivere temaet og søge på din adresse for at se, hvornår fjernvarmeudbygningen forventes at komme til dit område.

Fjernvarmen i Solrød Kommune udgøres i dag af 80 procent vedvarende energi heriblandt fra de lokale kilder som biogas, halm- og solvarme.