Sådan påvirker restriktionerne Solrød Kommune

Her kan du læse, hvordan de nye corona-restriktionerne påvirker de kommunale faciliteter.

For at dæmme op for den stigende corona-smitte i samfundet har Folketingets Epidemiudvalg vedtaget en række restriktioner, som gælder fra den 19. december 2021. Du kan se et overblik over alle restriktionerne her.

Restriktionerne rammer også nogle af de kommunale faciliteter, og nedenfor får du et overblik over, hvad der er gældende de pågældende steder.

Du skal bære mundbind eller visir følgende kommunale steder:

• Borgerservice
  • Job- og Socialcenteret
  • Solrød Bibliotek og Kulturhus
  • Aktivitets- og Frivilligcenteret
  • Solrød Svømmehal
  • Idrætshaller
  • Foreningslokaler
  • 10Solrød
  • UngSolrød
  • Folkeskoler og dagtilbud for forældre og besøgende

Kravet om mundbind eller visir i svømmehaller gælder ikke, når det sker som led i forenings-, undervisnings- eller uddannelsesaktiviteter. Derudover gælder kravet ikke, når du udøver idræts- eller foreningsaktiviteterne det pågældende sted.

Hvis du af helbredsmæssige årsager ikke kan bruge mundbind, skal du i stedet bruge visir.