Nu kan du også blive kviktestet alle dage i Havdrup

I både Havdrup og Solrød er det nu muligt at blive kviktestet alle ugens syv dage. Samtidig kan du fortsat blive PCR-testet i AFC.

Testning er et af de midler, der skal hjælpe os med at få bugt med coronapandemien, og i Solrød Kommune er der ingen undskyldning for ikke at blive testet. Falck har nemlig besluttet at udvide åbningstiderne i kviktestcenteret i den gamle Faktabutik i Havdrup på Møllemarken 12, så du nu kan blive testet alle ugen syv dage fra kl. 9-19.

Samtidig er der også fortsat mulighed for at blive kviktestet i Solrød Idrætscenter alle ugens dage kl. 9-19. På begge walk in kviktestcentrene er det en god idé at møde op i god tid, da dørene kan blive lukket før kl. 19 pga. travlhed.

Hvis du skal frem til kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter, skal du ikke gå igennem Solrød Idrætscenter, da der er direkte adgang til kviktestcenteret fra Engmosevej. Der er opsat skiltning på stedet, som hjælper dig på vej.

Hvis du parkerer ved Tingryds Allé, skal du gå højre om hal C for at komme frem til testcenteret.

Børn kan også blive kviktestet
Falck har sat aldersgrænsen ned, så børn ned til 6 år kan blive testet, hvis der er samtykke fra deres forældre til testen. Børn skal selv kunne medvirke til testen. 

PCR testcenter AFC
Du kan også fortsat blive testet for covid-19 i Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvor Region Sjælland har et PCR testcenter. Der er åbent for testning alle hverdage kl. 8-18. 

Du bestiller tid til test på www.coronaprover.dk med NemID eller på telefon 70204233.

Der er direkte adgang til testcenteret fra gaden ved facaden over for Netto, så du skal ikke gå ind gennem indgangen til Aktivitets- og Frivilligcenteret. Adressen er Aktivitets- og Frivilligcenteret, Solrød Center 85.

Sådan ser du testresultaterne
Du kan se resultaterne af både din kviktest og din PCR test på www.sundhed.dk eller i app’en MinSundhed.