Kviktestcenter i Solrød Idrætscenter lukker

Lørdag den 9. oktober 2021 er sidste dag, hvor du kan få en kviktest i Solrød Kommune, da kviktestcenteret lukker, men du kan fortsat få en PCR-test. Samtidig ændrer PCR-testcenteret åbningstider fra 1. oktober 2021.

I takt med at flere og flere borgere er blevet vaccineret mod Covid-19 og corona-restriktionerne er blevet udfaset, er efterspørgsel på kviktests faldende i hele landet, og derfor har Styrelsen for Forsyningssikkerhed besluttet, at alle kviktestcentre lukker senest den 9. oktober 2021.

Det gælder også i Solrød Kommune, hvor sidste mulighed for, at du kan få en kviktest er lørdag den 9. oktober 2021. Herefter lukker kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter, men det vil fortsat være muligt at få en PCR-test i pavillonen på parkeringspladsen ved Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Region Sjælland har samtidig besluttet at ændre åbningstiderne i PCR-testcenteret, så der fra den 1. oktober 2021 vil være åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 9-17.30, mens der vil være lukket onsdag og i weekenden. Du behøver ikke at bestille tid til PCR-test.