Læs om, hvordan coronavirus påvirker Solrød Kommune

Få overblik over lukninger og aflysninger i Solrød Kommune som følge af situationen med coronavirus.

Regeringen har besluttet, at det offentlige Danmark skal køre på nødblus fra 13. marts til og med 13. april 2020 for at begrænse smitte med coronavirus. Det betyder, at bl.a. alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner, er sendt hjem og arbejder hjemme.

Du kan følge med i, hvordan regeringens tiltag påvirker Solrød Kommune på www.solrod.dk/corona, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt.

Du kan fortsat ringe til os, som du plejer, inden for vores normale åbningstid.

Nedenfor kan du se et overblik over, hvad der er lukket eller aflyst.

• Skoler og dagtilbud lukkes midlertidigt ned fra mandag den 16. marts til og med 13. marts. Der vil i perioden være nødpasning for 0-9-årige børn. Nødpasning gælder som udgangspunkt for familier, hvor forældre varetager kritiske funktioner i den offentlige eller private sektor, eller familier, som på trods af myndighedernes opfordring til at holde børnene hjemme, ikke har andre muligheder for pasning.
    For spørgsmål vedrørende nødpasning kontakt Læring og Udvikling på tlf. 56182070
  • Alle unødvendige møder udskydes eller aflyses - herunder borgermøder.

• Rådhuset inkl. Borgerservice, Visitations - og koordinationsenheden og Jobcenteret lukker midlertidigt ned for personlige henvendelser fra torsdag eftermiddag den 12. marts 2020 - kommunen kan kontaktes på tlf. 56182000.

• Børn og Ungerådgivningen lukker midlertidigt ned for personlige henvendelser fra torsdag eftermiddag den 12. marts 2020.

• Der er udstedt besøgsforud på Plejecenter Christians Have og på kommunens botilbud.

• Alle idrætsfaciliteter er midlertidigt lukket ned  - det gælder både undendørs og indendørs faciliteter.

• Solrød Bibliotek og Kulturhus er midlertidigt lukket.

• Aktivitets- og Frivilligcenteret er midlertidigt lukket.

• UngSolrød er midlertidigt lukket ned.

• Genoptræningscenteret er delvist midlertidigt lukket -  særligt udvalgte tilfælde modtages.

• Der er nødberedskab på alle nødvendige funktioner.

• Hold dig opdateret om den aktuelle situation på www.coronasmitte.dk