Sjov sommer i Solrød – eventyr, action og nye venskaber!

Traditionen tro er Solrød klar til en sommer fyldt med hyggelige oplevelser et program spækket med aktiviteter for hele familien.

Sommeren er noget helt særligt, og for børnene i Solrød Kommune er der som altid et væld af sjove aktiviteter på biblioteket og i SFO’er og klubber, hvor man kan udforske nye interesser og møde nye venner. Hver uge byder på spændende oplevelser – fra kreative workshops, naturdage og åben spejderlejr til teater, musik og forskellig slags dans.

 I år kan du for eksempel tage på en sjov bogstavjagt, kreere de vildeste kinesiske drager eller deltage i en hiphop-camp, hvor du kan lære de sejeste moves. Og hvis du er til action, så glæd dig til rollespil og lasergames. Der er simpelthen noget for alle, og man må selvfølgelig gerne tage sine voksne med – det bliver bare ekstra sjovt!

 

Du kan blandt andet opleve


illustrator Jan Kjær, der tegner monstre i vildskab, mens han lærer dig, hvordan du selv kan tegne liv i dine egne fantasimonstre.

 Beat&Brøl og Fabeldyrene, der tager dig en tur ind i fantasiens musikalske verden, hvor du kan møde enhjørninger, havfruer, drager og andre fantastiske skabninger.

 Sommer Dansecamp med Solrød Ballroom, hvor du både som begynder eller øvet danser kan danse standard og latinamerikansk dans, krydret med leg, show, fællesspisning og socialt samvær.

 Stine Michel og EventyrOrkesteret, hvor du møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke - skovens sidste heks.

 Se det fulde program og bestil billetter på solbib.dk, så du kan sikre dig en plads til de aktiviteter, du bare ikke vil gå glip af