Kom til officiel afsløring af ny granitskulptur

Den lokale kunstner Klaus Nielsens granitskulptur 'Ægejerne' indvies d. 10. august i Solrød Centeret - alle er velkomne!

I juni måned blev Solrød Kommune et kunstværk rigere, da den lokale billedhugger Klaus Petersens granitskulptur 'Ægejerne' blev rejst på græsrundellen ved siden af springvandet i centergaden. Dette markeres med en officiel afsløring lørdag den 10. august kl. 11:30, hvor Kultur- og naturudvalgets formand, Morten Scheelsbeck, holder tale og der bydes på en forfriskning.

Den officielle afsløring den 10. august er gratis, og alle er velkomne til at deltage i indvielsen af kommunens nye skulptur. Umiddelbart efter afsløringen spiller det New Orleans-inspirerede jazzband Herringløse Hot Band på græsrundellen ved siden af springvandet.