Har du lyst til at maile en hilsen til en beboer på Plejecenter Christians Have?

Lige så længe som besøgforbuddet gælder kan du maile breve eller tegninger til beboere på Plejecenter Christians Have.

En hilsen fra ens kære varmer ekstra meget i disse coronatider, hvor vi skal holde fysisk afstand til hinanden. Særligt de ældre på Plejecenter Christians Have, som ikke må få besøg, har brug for at vide, at familie og venner stadig tænker på dem.

Derfor kan du nu skrive eller tegne en hilsen til en beboer på Plejecenter Christian Have og sende din hilsen på e-mail til personalet.

Personalet sørger for at printe din hilsen ud og sikrer, at den nå frem i de rette hænder. På den måde kan den beboer, du har sendt din hilsen til, tage dit brev eller tegning frem og kigge på det flere gange. Personalet læser naturligvis udelukkende brevet, hvis beboeren har brug for hjælp til at læse det.

Der bliver naturligvis taget de rette sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre smitte med coronavirus ved håndteringen af brevet eller tegningen.

Sådan gør du
Når du skriver til beboeren, skal du skrive fornavn, efternavn, gruppe og lejlighedsnummer øverst i mailen, så din hilsen kommer det rette sted hen.

Du skal sende din hilsen til gws@solrod.dk

Alt, der modtages inden kl. 12, bliver printet ud og afleveret til beboeren samme dag.

Du kan sende breve til borgere på både den kommunale del af Plejecenter Christians Have og til borgere på Altidens del af plejecenteret. 

Det er muligt at sende breve lige så længe, som besøgsforbuddet gælder.