Information om coronavirusInformation om coronavirus

Vaccination mod COVID-19

Her kan du finde relevant information om vaccination mod COVID-19.

Solrød Kommune har hverken indflydelse på vaccinationerne, bookingen til at blive vaccineret eller booking af tests. Det koordineres af Region Sjælland i samarbejde med SSI og Sundhedsstyrelsen, det er derfor regionen, der bedst kan besvare eventuelle spørgsmål om emnerne.

Du kan kontakte Region Sjællands corona-callcenter på tlf. tlf. 70 20 42 22, du skal dog være opmærksom på, at der må forventes at være lang ventetid til at komme igennem. Telefontiden er mellem 9-12 og 13-19.30 alle dage.

Du skal være opmærksom på, at du kun kan booke tid til en vaccination, hvis du har modtaget et brev i e-boks eller som qiuckbrev, hvis du er undtaget fra e-boks. Du skal dog være opmærksom på, at der er flere borgere, som får brev, end der er vacciner til inden for den nærmeste fremtid. Det vil sige, at du måske skal ind flere gange for at se, om der er kommet ledige tider. 
Hvis du kun kan booke en tid til vaccination et stykke ud i fremtiden, kan du evt. booke den tid, og jævnligt holde øje med, om der kommer ledige tider tættere på i dag, som du kan erstatte din bookede tid med i stedet for.
Hvis du ikke har et NemID, skal du bestille en tid telefonisk. Ring KUN, hvis du ikke har NemID, og hvis du har modtaget brevet med din invitation. 

Tidsbestilling uden NemID for borgere i Region Sjælland forgår på telefon 70 20 42 33, alle dage kl. 9-12 og kl. 13-19.30

Hvis du ikke har NemID, kan du bestille et NemID her: https://www.nemid.nu/dk-da/kom_i_gang_med_nemid/bestil_nemid_for_forste_gang/

Du kan læse information om vaccination generelt i nedenstående links.

COVID-19 vaccination i Region Sjælland: Hvornår bliver det min tur?

COVID-19 Vaccine: Spørgsmål og svar

Sundhedsstyrelsens information om vaccination mod COVID-19

 

Siden er sidst ændret: 15-01-2021 Til top