Information om coronavirusInformation om coronavirus

Til leverandører

Er du leverandør til Solrød Kommune, så giv os besked, hvis vi skal betale din regning hurtigst muligt.

Har din virksomhed udført arbejde, leveret ydelser og varer til Solrød Kommune? Så giv os meget gerne besked, hvis vi skal betale regningen så hurtigst muligt.

Hvad skal du gøre?

Hvis du har sendt eller i den nærmeste fremtid sender en regning til Solrød Kommune og vil have fremrykket din betaling, skal du sende en mail til Økonomiafdelingen på oekonomi@solrod.dk med følgende oplysninger:

  • Firmanavn
  • cvr-nummer
  • e-mail til brug ved information
  • kontaktperson og telefonnummer

Når vi har modtaget din e-mail, ændrer vi betalingsbetingelserne, så betaling er på din konto tre bankdage efter den fremsendte faktura er godkendt til betaling.

Vi sender en mail til dig, når de ændrede betalingsbetingelser ophører igen på den anden side af corona-udbruddet.

Hvorfor betaler kommunen ikke bare alle regninger hurtigt?

Det vil ikke være alle, der er interesseret i en fremrykket betaling fra kommunen på grund af negative renter. Det er derfor nødvendigt, at du sender en mail til os, hvis du ønsker fremrykket betaling.

Corona-udbruddet har alvorlige økonomiske konsekvenser for mange private virksomheder og skaber i nogle tilfælde akutte likviditetsproblemer.

Solrød Kommune vil gerne hjælpe de private virksomheder ved at betale regningerne så hurtigt som muligt. Det gælder både de regninger, der allerede er sendt til kommunen, og de regninger, som i den kommende tid sendes til kommunen. Solrød Kommune betaler normalt regningerne til betalingsfristen, der er angivet på virksomhedens regning – og ikke generelt efter 30 dage.

Allerede torsdag i sidste uge besluttede vi, at private virksomheder ved henvendelse kan få udbetalt deres tilgodehavender før tid. Det er god lokal støtte til erhvervslivet – og et fint supplement til de statslige ordninger. Vi håber med dette tiltag at kunne medvirke til, at færre private virksomheder kommer i akutte likviditetsmæssige problemer i denne meget ekstraordinære situation.

Siden er sidst ændret: 07-04-2021 Til top