Information om coronavirusInformation om coronavirus

Tidsbestilling

Til besøg i Borgerservice, Job- og Socialcenteret og Visitation og Koordination.

Du skal på forhånd bestille en tid til fremmøde i Borgerservice, Job- og Socialcenteret, Jobhuset samt Visitation og Koordination. I øvrige afdelinger skal der ikke bestilles tid før fremmøde.

Tidsbestillingen skal være med til at sørge for, at der ikke er for mange mennesker samlet ad gangen, så vi overholder retningslinjerne fra myndighederne. Du bedes vente med at møde op til den tid, du har bestilt og ikke før.

Du kan bestille tid til personlig betjening i Borgerservice her eller ved at ringe på tlf. 56 18 20 00.

Du kan bestille tid til personlig betjening i Visitation og Koordination ved at ringe på tlf. 56 18 24 28.

Job- og Socialcenteret samt Jobhuset genåbner ligeledes for personlig betjening, men du skal fortsat søge alle ydelser digitalt. Har du brug for personlig betjening i Job- og Socialcenteret eller Jobhuset, skal du bestille tid ved at ringe på tlf. 56 18 21 87.

Tidsbestilling pr. telefon skal ske i rådhusets åbningstider.

Vi skal fortsat passe på hinanden, og derfor vil samtlige bygninger inden genåbningen blive gjort klar til at tage imod jer i rammer, der lever op til sundhedsmyndighederne retningslinjer. Du vil derfor møde tydelig skiltning og vejledning, som du bedes efterfølge. Samtidig er det fortsat vigtigt, at du ikke møder op, hvis du har symptomer på sygdom.

Du kan fortsat ringe til Solrød Kommune, som du plejer på tlf. 56 18 20 00 inden for åbningstiderne.

Siden er sidst ændret: 18-09-2020 Til top