Information om coronavirusInformation om coronavirus

Restriktioner forlænges: Sådan påvirker coronavirus Solrød Kommune

Restriktioner forlænges og store dele af kommunen er fortsat lukket ned.

Regeringen har iværksat og forlænget en række restriktioner for at begrænse smitte med coronavirus.

Allerede igangsatte restriktioner, som forlænges til den 28. februar 2021:

• Forsamlingsforbud på 10 personer og anbefaling om begrænsning af social kontakt.
  • Krav om mundbind

Nye restriktionerne gældende frem til den 17. januar 2021.

• Forsamlingsforbud på fem personer.
  • Offentligt ansatte skal som udgangspunkt arbejde hjemmefra og private arbejdsgivere opfordres også til at sikre, at ansatte arbejder hjemmefra, i det omfang det er muligt og hensigtsmæssigt i forhold til arbejdet.
  • Skolebørn fra 5. klasse og opefter sendes hjem til fjernundervisning. Skolebørn fra 0.-4. klasse er ligeledes sendt hjem og modtager nødundervisning som fjernundervisning.
  • Dagtilbud er fortsat åbne, det samme gælder for pasnings- og skoletilbud for sårbare unge.
  • Alle indendørs kultur- og idrætsfaciliteter lukkes ned – det gælder fx både Solrød Bibliotek og Kulturhus, Aktivitets- og Frivilligcenteret med undtagelse af funktionerne for de visiterede borgere i daghjemmet samt Solrød Idrætscenter, Havdrup Idrætscenter, Jersiehallen og Solrød Kommunale Musikskole.
  • Serveringssteder, biografer og teatre lukkes ned, men der er ikke lukket ned for take away.
  • Elever og kursister på gymnasiale- og videregående uddannelser samt på voksenuddannelser sendes hjem.
  • Samtidig anbefales det, at kun en person fra hver husstand handler ind.

Du kan løbende holde dig orienteret om coronasituationen på www.coronasmitte.dk og på www.solrod.dk

Siden er sidst ændret: 06-01-2021 Til top