Information om coronavirusInformation om coronavirus

Coronaoverblik: Åbent og lukket i Solrød Kommune

Her får du et overblik over, hvilke kommunale institutioner og afdelinger, der er lukket for personlig henvendelse som følge af corona-restriktioner.

Regeringen har iværksat en række corona-restriktioner for at mindske riskikoen for smitte med Covid-19. Herunder kan du få et overblik over, hvordan restriktionerne påvirker Solrød Kommune.

Du kan også danne dig et overblik over råd og regler om Covid-19 i Solrød Kommune på denne hjemmeside

Du kan få et overblik over genåbningsplanen på denne hjemmeside.

Følgende er lukket for personlig betjening:

• Solrød Rådhus – herunder fx Borgerservice, Job- og Socialcenter, Visitation og Koordination, Teknik og Miljø samt Pladsanvisningen. Det er dog fortsat muligt at lave en aftale om personlig betjening i særlige tilfælde. Det kan du læse mere om her. Du kan kontakte Borgerservice på tlf. 56 18 20 00 i den normale åbningstid.
  • Solrød Bibliotek og Kulturhus - også i den selvbetjente tid.
  • Børn og Ungerådgivningen herunder også Væksthuset. Dog er det fortsat muligt at lave en aftale om personlig betjening på tlf. 56 18 28 60.
  • Jobhuset.
  • Alle indendørs aktiviteter i idrætscentrene herunder også Solrød Svømmehal.
  • Aktivitets- og Frivilligcenteret. Dog er der fortsat åbent i daghjemmet for visiterede borgere.

Følgende er fortsat åbent

• Dagtilbud.

• Skolerne er åbent for skolebørn i 0. - 4. klasse.
  • Skolebørn i 5.-10. klasse møder i skole hver anden uge, mens de modtager fjernundervisning de øvrige uger.
  • Pasnings- og skoletilbud for sårbare unge.

• Hjemmeplejen og sygeplejen.
  • Genoptræningscenteret.
  • Plejecenter Christians Have. Dog gælder der her fortsat særlige regler for besøgende. Dem kan du læse om her. Samtidig skal du være opmærksom på, at besøgsreglerne løbende justeres alt efter den konkrete coronasituation på plejecenteret.
  • Udendørsaktiviteter omkring idrætscentrene. Det er ikke muligt at benytte idrætscentrenes omklædningsrum, og toiletter er tilgængelige i begrænset omfang.
  • Netværkshuset.
Siden er sidst ændret: 06-04-2021 Til top