Information om coronavirusInformation om coronavirus

Bliv testet i Solrød Kommune

Regionens testcenter på Aktivitets- og Frivilligcenteret har nu åbent alle hverdage.

Du kan nu blive testet alle dage kl. 10-15 på nær den 24., 25. og 31. december samt den 1. januar. Fra den 4. januar kan du blive testet på alle hverdage kl. 10-15. Meldingen fra Region Sjælland er, at den udvidede åbningstid pt. er på ubestemt tid.

Der er direkte adgang til testcenteret fra gaden, så du skal ikke gå ind gennem indgangen til Aktivitets- og Frivilligcenteret. Adressen er Aktivitets- og Frivilligcenteret, Solrød Center 85.

Du bestiller tid til test på www.coronaprover.dk med NemID eller på telefon 70204233.

Hvis du føler dig så syg, at du har brug for at tale med en læge, eller dine symptomer bekymrer dig, skal du ringe til din egen læge. Din læge vil vurdere, om du både skal testes og undersøges af en sundhedsperson.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan få en hurtigtest på det lokale testcenter.

Siden er sidst ændret: 05-01-2021 Til top