Information om coronavirusInformation om coronavirus

Bliv testet i Solrød Kommune

Du kan blive PCR-testet på Aktivitets- og Frivilligcenteret og kviktestet i Solrød Idrætscenter.

Borgerne i Solrød Kommune har gode muligheder for at blive testet for Covid-19 lokalt. Region Sjælland, som står for testning af borgerne i regionen, har nemlig oprettet et lokalt testcenter i en pavillon ved parkeringspladsen ved Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvor du kan blive PCR-testet, og samtidig tilbyder Falck walk in kviktest i Solrød Idrætscenter.

Testcenter AFC

Der er åbent for testning i pavillonen ved parkeringspladsen ved Aktivitets- og Frivilligcenteret alle hverdage kl. 8-18.

Du behøver ikke at bestille tid på forhånd, men du kan bestille tid til test på www.coronaprover.dk med NemID eller på telefon 70204233.

Hvis du har spørgsmål til PCR-testcenteret, kan du ringe til Region Sjællands corona-callcenter på tlf. 70 20 42 22. Du må forvente, at der er lang ventetid til at komme igennem. Telefontiden er mellem 9-12 og 13-19.30 alle dage.

Falck kviktestcenter

Kviktestcenteret er placeret i Solrød Idrætscenter, Tingsryds Alle 27, 2680 Solrød Strand, og der er ingen tidsbestilling. Børn ned til 6 år kan blive testet, hvis der er samtykke fra deres forældre til testen. Børn skal selv kunne medvirke til testen.

Hvis du skal frem til kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter, skal du ikke gå igennem Solrød Idrætscenter, da der er direkte adgang til kviktestcenteret fra gaden. Der er opsat skiltning på stedet, som hjælper dig på vej.

Testcenteret har åbent alle ugens syv dage fra kl. 9-19. Det en god idé at møde op i god tid, da dørene kan blive lukket før kl. 19 pga. travlhed.

Det er Falck, der står for kviktestcentrene, så hvis du har spørgsmål til kviktestscenteret, kan du ringe til Falcks coronahotline 21 41 46 42. Telefonerne besvares på hverdage mellem kl. 8-16.

Hvis du føler dig så syg, at du har brug for at tale med en læge, eller dine symptomer bekymrer dig, skal du ringe til din egen læge. Din læge vil vurdere, om du både skal testes og undersøges af en sundhedsperson.

Kort over alle testcentre i landet

Nedenfor kan du se et kort over alle testcentre i Danmark, som løbende bliver opdateret. Du kan zoome ind på kortet og finde testcentre nær dig med detaljer om åbningstider, adresse, og hvorvidt det er et testcenter med PCR-test eller kviktest.

Kortet er hentet fra coronasmitte.dk og du kan læse mere her.

Siden er sidst ændret: 12-08-2021 Til top