ByggeriByggeri

Forhåndsdialog, hvis du har byggeplaner

Har du planer om at bygge nyt, til eller om på din grund? Så kan du booke en forhåndsdialog.

Har du planer om at bygge nyt, til eller om på din grund? Så kan du booke en forhåndsdialog med en byggesagsbehandler og få vejledning i de overordnede regler og principielle spørgsmål, som du bliver mødt af, når du vil bygge. Du kan booke en forhåndsdialog ved at klikke her.

Ved en forhåndsdialog kan du få vejledning i de overordnede regler og principielle spørgsmål, som du bliver mødt af, når du vil bygge. Det er vigtigt, at vi på forhånd ved, hvad du vil spørge os om, så tiden udnyttes bedst muligt. Mødet afholdes digitalt f.eks. på Teams eller telefonisk.

Kun vejledningen - ikke afgørelse

Vi kan ikke sagsbehandle ved et møde, hvorfor du ikke kan få en principiel tilladelse. Det er også vigtigt, at du ved, at vi ikke kan rådgive dig på en forhåndsdialog, og at vi ikke træffer afgørelser ved et møde. Der bliver givet vejledning, så du er godt rustet til efterfølgende at udforme din officielle byggeansøgning. Du modtager efter mødet et kort mødenotat fra sagsbehandleren.

Hvis du ønsker vores stillingtagen til et konkret projekt, skal du i stedet oprette en sag via ansøgningsportalen Byg og Miljø.

Siden er sidst ændret: 25-04-2024 Til top