Bolig Bolig

Bo Trygt

Her kan du læse om de indsatser og tiltag, vi gør for at få nedbragt antallet af indbrud samt få gode råd til, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for indbrud i dit hjem.

Solrød Kommune er en tryg kommune at leve og bo i, og det skal den fortsætte med at være. Derfor har Solrød Kommune, Midt- og Vestsjællands Politi og Bo Trygt indgået et partnerskab, der har som mål at nedbringe antallet af indbrud og øge trygheden i Solrød Kommune. I fællesskab vil vi arbejde for at Solrød Kommune bliver et endnu tryggere sted at leve og bo.

Du kan læse mere om aftalen her.  

Hvor godt er dit hus sikret mod indbrud?

Tag denne test og find ud af, hvor godt dit hjem er sikret mod indbrud, og få anbefalinger til, hvordan du kan forbedre indbrudssikringen af dit hjem.

Gode råd til at nedbringe antallet af indbrud

På denne side kan du finde gode råd til, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for indbrud i dit hjem. Jo flere ting, du gør for at indbrudssikre din bolig, jo lavere risiko er der for at få indbrud, og derfor er det vigtigt at sikre din bolig både udefra og indefra. Det behøver ikke at være dyrt eller tage lang tid at sikre din bolig mod indbrud, og der er meget, du selv kan gøre. 

Du kan finde gode råd i teksten herunder eller på Bo Trygts hjemmeside.

 

Siden er sidst ændret: 27-09-2023 Til top