Aktuelle projekterAktuelle projekter

Udbygning med fjernvarme i Solrød Kommune

I Solrød Kommune anlægges og leveres fjernvarmen i hele kommunen af Solrød Fjernvarme a.m.b.a.
Du kan finde information om tilslutning, kontrakt og priser
på deres hjemmeside her.

Hvis du er interesseret i information om tilskudsmuligheder, baggrunden for udbygningsplanen, og processen bag fjernvarmeudbygningen kan du læse mere på kommunens hjemmeside om varmeforsyning.

Udbygningsplanen
Fremsøg din adresse og se hvornår du ifølge udbygningsplanen får mulighed for fjernvarme.

Borgermøde
Solrød Kommune afholdte i oktober 2022 et online borgermøde hvor Sparenergi.dk og Solrød Fjernvarme fremlagde viden om energispareråd og fjernvarmeudbygningen.

Klik på dette link: Online borgermøde for at se optagelsen af mødet.

Du kan klikke her for at se de præsenterede slides fra Solrød Fjernvarme.

Vil du have mere information om energi, energispareråd mm. kan du læse mere på Sparenergi.dk hjemmeside her.

Aktuelle projekter
Solrød Fjernvarme er aktuelt i gang med udbygningen af fjernvarmen i tre forskellige områder.
Du kan læse mere om de aktuelle projekter herunder.

Siden er sidst ændret: 10-11-2022 Til top