Aktuelle projekterAktuelle projekter

Testkørsler

Her kan du læse om testkørslerne mellem Køge-Roskilde og finde nyttige links, hvor du løbende kan orientere dig.

Banedanmark har udvalgt strækningen mellem Køge-Roskilde til at testkøre det nye signalsystem, der er ved at blive udrullet i hele Danmark. 

Testkørslerne vil blive foretaget i udvalgte weekender hen over hele året, og det medfører togbusser og spærringer af overkørslerne på Naurbjergvej og Hovedgaden i de berørte weekender. 

Kommunerne har haft et stort ønske om at lette generne for borgerne, og det har Banedanmark lyttet til. Derfor vil overkørslerne som udgangspunkt være åbne på de berørte lørdage mellem kl. 9.30-16.30. Det vil desuden altid være muligt at køre under togbanen på Tykmosevej. 

Togdriften vil i de berørte weekender blive erstattet af togbusser, men man bør beregne ekstra rejsetid, da togbusserne vil være berørte af store omveje grundet vejspærringerne. Du finder mere information om togbusser og togdrift på www.rejseplanen.dk  og www.movia.dk.

Du kan løbende holde dig orienteret på Banedanmarks hjemmeside via dette link

Spørgsmål og andre henvendelser skal rettes til Banedanmark, da det er Banedanmark, der er ansvarlige for projektet. Det kan man gøre på signalprogrammet@bane.dk.

På vegne af Banedanmark beklager vi de gener, testkørslerne medfører. 

Siden er sidst ændret: 28-02-2018 Til top