Aktuelle projekterAktuelle projekter

Solrød Idrætscenter

SIC’s Hjerterum - Ombygning af cafeområdet i Solrød Idrætscenter

Cafeområdet i Solrød Idrætscenter har siden januar 2020 været under ombygning. Målet er at få lavet et Hjerterum skal være samlingsstedet for brugerne af Solrød Idrætscenter.

Med etablering af Hjerterummet og de tidligere ombyggede klublokaler for enden af Hal C, bliver der således en bred palette af mødelokaler og opholds- og aktivitetslokaler i SIC, hvor foreninger og klubber kan mødes som hold eller på tværs.

Hjerterummet forventes åbnet for brugerne i uge 45.

Ombygningen af Hjerterummet er en del af en større omrokering af lokaler i Solrød Idrætscenter.

Processen med ombygningen indledtes i foråret 2018, hvor brugere og borgere blev inviteret til at deltage i flere workshops, som skulle være med til at kvalificere, hvordan områderne i og omkring Solrød Idrætscenter kunne forbedres.

Resultatet af brugerinvolveringen pegede bl.a. på ønsket om etablering af et fælles område, hvor brugere kunne mødes, forældre kunne vente på deres børn, hvor foreninger kunne holde arrangementer og meget andet.

Byrådet besluttede med deres budgetaftale for 2019 at igangsætte ombygningen af SIC. En ombygning der involverer flytningen af den daværende Klub 2680 til andre lokaler, en flytning af motionslokalet og etableringen af selve Hjerterummet hvor cafeen og klubben tidligere havde lokaler. Ombygningen blev igangsat januar 2020

Siden er sidst ændret: 23-09-2020 Til top