Aktuelle projekterAktuelle projekter

Broarbejde på Åsvej

Solrød Kommune er igang med at renovere broen på Åsvej over Veststien

Som du måske allerede har bemærket foregår der noget arbejde på Åsvej ved Strandgården.

Arbejdet med renovering af den gamle bro vil foregå hen over sensommeren og forventes afsluttet inden årets udgang.

På luftfotoet ovenfor har vi markeret hvor arbejdet foregår med rød markering.
Der er sat midlertidig lysregulering op på vejen og det er aftalt med entreprenøren at vejen ikke spærres for almindelig trafik i perioden.

Der vil være arbejder som gør at veststien under broen deles op i 2 så entreprenøren kan arbejde i en side af gangen.

Entreprenøren NCC udfører arbejdet for Solrød Kommune, hvor de skal udskifte den membran som beskytter broen mod det vand som trænger ned og skader betonen over tid. Derudover skal der samtidigt laves flere arbejder med renovering af broens underside som har fået småskader.

Siden er sidst ændret: 23-09-2020 Til top