0-22 år0-22 år

Betalingskort

Går dit barn på Munkekærskolen eller Uglegårdsskolen i Solrød Kommune, får dit barn automatisk et betalingskort. Betalingskortet kan benyttes i både skolen, SFO I og SFO II. Går dit barn på en privatskole, men ønsker at bruge SFO II på distriktsskolen, kan du også bestille et personligt betalingskort. Her skal du tage kontakt til den skole SFO II er tilknyttet.

Hvis betalingskortet ikke virker, eller der opstår andre problemer, skal du ringe eller skrive til dit barns folkeskole, eller den folkeskole SFO II er tilknyttet.

Eleven skal scanne betalingskortet ved betaling af fx mad, udflugter eller aktiviteter. For at gøre det let, hurtigt og simpelt at bruge har kortet ingen pinkode. Til gengæld har kortet billedlegitimation i systemet, der gør misbrug svært. Derudover kan kortet spærres.

Betalingskortet er på størrelse med et dankort og kan bruges på tværs af skoler og SFO'er i Solrød Kommune. Forældrene kan indbetale penge på kortet løbende eller lave en automatisk tank-op-aftale på kortet og får samtidig overblik over, hvad eleven bruger pengene til.

Læs mere i quickguiden til Solrød Kommunes betalingskort.

Indbetal penge eller tjek saldo her.

Spørgsmål og svar

Siden er sidst ændret: 07-03-2024 Til top