0-22 år0-22 år

Behandlingstilbud til børn og unge i psykisk mistrivsel

Hvis du som forælder oplever, at dit barn er i psykisk mistrivsel, kan du tage kontakt til Center for Børn og Familier i Solrød Kommune for at høre, om dit barn er i målgruppen til at få hjælp i vores behandlingstilbud.

Hvis dit barn er i psykisk mistrivsel, kan du få hjælp i Solrød Kommune. Gennem Solrød Kommune kan dit barn få gratis afklaring og behandling i et tilbud for børn og unge med psykisk mistrivsel og symptomer på psykisk lidelse. Tilbuddet ligger hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR), der er en del af Center for Børn og Familier.

Behandlingstilbuddet er tilgængeligt fra august 2024 og gennem 2024 og 2025 i en udviklings- og etableringsfase. Det betyder, at udbuddet af indsatser særligt i 2024 er begrænset. Denne side opdateres i takt med, at det bliver muligt at udbyde flere typer af behandlingsindsatser (se under behandlingstilbud).

Siden er sidst ændret: 28-06-2024 Til top