0-18 år0-18 år

Dagtilbud

Ændring af ventelisteplacering

Fra den 28. september 2023 vil du kunne opleve, at dit barns ventelisteplacering, i den digitale pladsanvisning til en plads i vuggestue og børnehave, er blevet ændret.

I den digitale pladsanvisning har det ikke tidligere været muligt, at vise en venteliste der tager forbehold for kommende søskendebørn. Denne systemændring er nu blevet muligt, og derfor vil du nu kunne se den præcise placering for dit barn.

Dog skal du fortsat være opmærksom på, at dit barns ventelisteplacering altid er et øjebliksbillede. Dit barns placering kan løbende ændre sig, hvis der kommer andre børn på listen ud fra kommunens visitationsregler.

 

 

Dit barn kan blive passet hos en dagplejer, i en vuggestue eller i en børnehave

Du kan skrive dit barn op til en institutionsplads på selvbetjeningsløsningen Digital Pladsanvisning i den røde boks. Her kan du også se dit barns placering på ventelisten.

Du kan tidligst søge om en institutionsplads, når dit barn er født
Hvis ansøgningen er modtaget i Pladsanvisningen, inden dit barn er 8 uger, vil ansøgningsdatoen være den samme som fødselsdatoen. Hvis den modtages efter de 8 uger, vil ansøgningsdatoen være den dato, hvor ansøgningen er modtaget i Pladsanvisningen.

Er du tilflytter eller bosat i en anden kommune, som ønsker plads i Solrød Kommune, vil dit barns ansøgningsdato være den dato, ansøgningen er modtaget i Pladsanvisningen.

Du søger om SFO-plads, når du skriver dit barn op til skole
Du skriver dit barn op til skole her. Optagelse i SFO sker den 1. april det år, hvor dit barn starter i skole. Du kan læse mere om vores skoler og SFO'er til højre på siden.

Spørgsmål og svar
Du kan se flere spørgsmål og svar i vores FAQ til højre på siden.
Herunder er nogle af de mest stillede spørgsmål.

Siden er sidst ændret: 28-09-2023 Til top