Vejledning om overførsel til andet afstemingssted på valgdagen

Du kan blive overført til et andet afstemningssted, hvis du har et handicap eller nedsat førlighed.

Afstemningsstedet er det sted, hvor du kan stemme til Europa-Parlamentsvalget på valgdagen den 26. maj 2019, hvis du har valgret. I solrød er valgstederne Munkekærhallen, Havdrup Idrætscenter og Solrød Idrætscenter.

Det er muligt at blive overført til et andet afstemningssted, hvis du har et handicap eller nedsat førlighed. Dette kan for eksempel være, hvis du sidder i kørestol og har brug for at blive overført til et afstemningssted med handicapvenlige fysiske adgangsforhold.

Alle afstemingssteder er indrettet, så det er tilgængeligt for handicappede, og på alle afstemningssteder vil der være sorte filtpenne til rådighed.

Der er på hvert afstemningssted en ekstra bred afstemningsboks med god plads til kørestol og evt. hjælper. Der vil også være en særlig lup, som kan forstørre tekst til mindst firedobbelt størrelse, og som kan benyttes uden hænder.

I Solrød Idrætscenter vil den ekstra brede stemmeboks ligeledes være indrettet med et hæve-sænkebord.

Hvis du ønsker at blive overført til et andet valgsted, skal du sende eller indlevere din ansøgning til BorgerService i vores almindelige åbningstid.

Du kan tidligst sende eller indlevere din ansøgning til kommunen fra mandag den 24. april 2019 og Solrød Kommune skal senest have modtaget din ansøgning den 16. maj 2019, kl. 12.00.

Ansøgningen behandles og afgøres af Solrød Kommune. Hvis kommunen har brug for yderligere oplysninger fra dig, vil du blive kontaktet.
Når din ansøgning er færdigbehandlet, vil du modtage et skriftligt svar fra Solrød Kommune.

Ansøgningsskemaet om overførsel til andet valgsted kan du finde

Siden er sidst ændret: 21-04-2019 Til top